Instalații fixe profesionale O3 Ozon, special destinate pentru spații de lucru și birouri.

Singura instalație care igienizează toate spațiile in mod automat și constant fară materiale consumabile.

Ai nevoie să menții ambientul igienizat, dezinfectat și sterilizat tot timpul? Acum poți!

Datorită instalațiilor noastre de ozon (O3) fixe!

Instalațiile noastre de ozon (O3) fixe, igienizează și dezinfectează spatiile de orice dimensiune în mod automat și continuu în funcție de orele stabilite! Sunt eliminate bacterii, virusuri (inclusiv CORONAVIRUS COVID-19), agenți patogeni, mucegaiurile, alergeni și compuși organici volatili (COV)

Biroul tău, un loc sigur! Lasă-ne te ajutăm

Ai intrebari sau nelamuriri in privinta instalatiilor fixe si a costurilor aferente? Contactează-ne și îți oferim consultanță gratuită.

Solicită consultanță gratuită!

Nu este neaparat necesar sa achizitionati un generator de ozon pentru a va bucura de beneficii!

Puteți să închiriați echipamentele necesare pentru o dezinfectare a spațiilor ori de câte ori este necesar! Veți beneficia de instruire, alegerea echipamentelor care vă sunt necesare, puteți opta pentru un abonament lunar! Aveți opțiunea instalațiilor fixe de dezinfectare și închirierea generatoarelor!

Programează o dezinfectare cu Ozon!

Consultanță gratuită

Indiferent de industria din care faceți parte, vă garantăm că echipamentele noastre vi se potrivesc pe deplin. Suntem încrezători în aparatura și serviciile noaste profesionale. Datorită acestui fapt, echipa noastră vă oferă consultanță profesională gratuită în ceea ce privește alegerea potrivită pentru mediul dvs.

Alegeti să dezinfectati cu noi!

Solicită consultanță gratuită!

Recenzii Clienți

Am fost impresionată să aflu că ozonul este un dezinfectant, sunt fascinată cum un proces atât de simplu are rezultate atât de eficiente și discrete

Maya ZamfirCofetar artizanal

Folosesc Premium Smart 20 pentru salonul meu, îmi oferă un plus de siguranță pentru mine și clienții mei. Sugerez tuturor pentru a întreține un mediu cât mai steril.

Anita DanielescuProprietar Salon Infrumusetare

O metodă bio de dezinfectare ce ar trebui folosită regulat în spațiile publice, mai ales cele cu risc mare de contaminare. Ar trebui introdusă în spațiile publice, școli, muzee, cinema, mall-uri, au costuri mici și zero efecte negative

Marius ButnarProprietar Restaurant